Vooruitblik: deze nieuwe voetbalschoenen mag je verwachten in 2017

Waar de laatste dagen van 2016 een mooi moment waren om terug te blikken op afgelopen jaar, zijn de eerste dagen van 2017 het perfecte moment om vooruit te kijken. Er staat namelijk weer een heleboel te gebeuren in de wereld van voetbalschoenen, met zoals gebruikelijk adidas en Nike die de headlines vullen. Nieuwe generaties van bestaande silo’s, compleet nieuwe silo’s, de terugkeer van een klassieker en allerlei andere verwennerijen. Dit is wat we verwachten van 2017.

Adidas

Ze hebben het jaar al afgetrapt met het gruwelijke Chequered Black Pack en daar zal deze maand nog een bijzondere ACE 17+ bij komen. We verwachten namelijk dat in januari de Pogba x adidas ACE 17+ gelanceerd zal worden. Verder zal 2017 het jaar worden van een compleet nieuwe silo, genaamd de Nemeziz, die de Messi schoenen gaat vervangen. In de loop van het jaar zal adidas ook de nieuwe X 17 en ACE 18 presenteren. Waar we echter het meest naar uitkijken is de terugkeer van de Predator Mania. Die zal in mei, rond de Champions League finale, eenmalig in een modern jasje verkrijgbaar zijn. Wij kunnen niet wachten!

predator-mania

Nike

Natuurlijk kunnen we van Nike ook weer een heleboel vuurwerk verwachten. Naast een ontelbaar aantal nieuwe kleuruitvoeringen van bestaande silo’s, zal in ieder geval de Hypervenom een flinke upgrade krijgen. Uit betrouwbare bronnen hebben we vernomen dat de derde generatie Hypervenom in mei gelanceerd zal worden. Het is ook zeker mogelijk dat Lewandowski, het nieuwe gezicht van deze silo, zijn eigen Hypervenom gaat krijgen. Verder wordt Ronaldo verwend met zijn Nike Mercurial CR7 ‘Chapter 4’ en krijgt Neymar zijn eerste eigen Mercurial Vapor. Dat is overigens niet onderstaande Vapor.

neymar-mercurial

Puma

Vandaag presenteerde Puma de nieuwe generatie evoPOWER Vigor, maar doet dat op een bijzondere manier. De nieuwe schoen wordt namelijk eerst in een camouflage jasje gepresenteerd, zodat we al een beetje lekker gemaakt worden voor de officiële eerste kleuruitvoering van de evoPOWER Vigor. Olivier Giroud presenteert de nieuwe schoen, alsof Puma al wist dat hij dit weekend een wereldgoal zou maken. Verder verwachten we van Puma een aantal ‘Derby Fever’ uitvoeringan de evoTOUCH.

puma-vigor

Under Armour

Misschien niet het eerste merk waar je aan denkt bij voetbalschoenen, maar Under Armour is wel degelijk hard aan de weg aan het timmeren. Het assortiment bestaat uit twee silo’s: de Clutchfit voor de controleurs & spelmakers en de Spotlight voor de rappe, behendige spelers. Van zowel de Clutchfit en Spotlight wordt een nieuwe generatie verwacht. Vooral naar de Spotlight zijn we erg benieuwd, want die zal veterloos worden.

under armour clutchfit 20th anniversary

Het belooft dus weer een bewogen jaar te worden, waarin de grote merken hun uiterste best zullen doen om jou op hun kicksen te laten voetballen. Hou de site in de gaten om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste releases. Naar welke schoen kijk jij het meeste uit?

Kun jij niet zo lang wachten en heb je nu nieuwe voetbalschoenen nodig? Hier zie je onze selectie beste voetbalschoenen van dit moment onder de €150.

Foto’s Predator Mania: SoccerBible