Waarom Ole Gunnar Solskjaer met een hesje langs de lijn moest staan

Dat Manchester United gisteren alsnog PSG wist uit te schakelen was natuurlijk een gigantische verrassing. Thuis 0-2 verliezen, een elftal aan blessures hebben en dan toch in Parijs met 1-3 winnen. Bizar. Er gebeurde echter nog iets bizars tijdens de wedstrijd en dat had niets te maken met de uitslag. Na een paar minuten zagen we Solskjaer opeens langs de kant staan met een hesje over zijn jas.

Het hesje van Solskjaer

Het zag er best wel een beetje lullig uit. De trainer van het grote United in een hesje alsof hij een cameraman of ballenjongen was die zich het trainersvak in gesmokkeld had. Maar waarom moest hij het hesje aan doen van de vierde man? Het had te maken met zijn zwarte jas die clashte met het zwarte tenue van PSG. En Tüchel dan? Want die had ook een zwarte jas aan.

Het heeft te maken met de grensrechter die aan de overkant van het veld op de helft van Manchester United stond. Van zo’n afstand kon hij de United coach als PSG speler aanzien en daardoor een verkeerde beslissing maken. Om zich beter te onderscheiden van de PSG spelers moest Solskjaer een hesje aan doen en hoefde Tüchel dat niet. Eigenlijk klinkt het best logisch zo..

Inmiddels lijkt het ook wel duidelijk dat Solskjaer het stokje als coach van United definitief zal mogen overnemen en we voorzien een lange periode als United coach in hem. Wat een resultaten boekt deze man ook. Ben je benieuwd of er in jou ook een toptrainer schuilt? Je herkent het aan deze 6 tekenen.