Wakker worden met … Ann-Kathrin Götze

Op de zondagochtend (of als je het heel gek hebt gemaakt zelfs zondagmiddag) is het toch altijd wat moeilijker wakker worden dan normaal. Dat heeft natuurlijk te maken met die alcoholische versnaperingen van gisteren, maar wij proberen het je toch altijd iets gemakkelijker te maken in deze situatie. Dat doen we met behulp van de mooiste dames die een connectie hebben met voetbal en deze week is dat mevrouw Götze, oftewel Ann-Kathrin Götze.

Ann-Kathrin Götze

Ann-Kathrin is een Duits supermodel en al jarenlang de partner van Mario Götze. Normaal gesproken verzamelen we de mooiste plaatjes die de desbetreffende dame op haar Instagram pagina heeft geplaatst, maar deze keer hebben we een speciale editie. Ann-Kathrin heeft namelijk samen met Hunkemöller haar eigen lingerie-lijn gelanceerd en daar poseert ze natuurlijk zelf voor. En hoe! Wat een prachtvrouw. Oh en de lingerie is natuurlijk ook super nice.

Dat is nog eens wakker worden hè? Mocht je nu denken: zo’n lingeriesetje zou mijn vriendin/vrouw ook goed staan, dan kun je hier eens rondkijken. Heb je toch nog wat extra’s nodig om helemaal topfit je bed uit te stappen? Dan hebben we Eva Strijers voor je klaar staan, de vriendin van Feyenoord keeper Bijlow. Hele fijne!