Wakker worden met … Aurela Skandaj

Goedemorgen iedereen, lekker geslapen? Vandaag belooft een mooie dag te worden, ondanks dat je je misschien niet zo heel goed voelt op deze zondagochtend. Er staan namelijk een paar prachtige potten op het programma met De Klassieker, PSV – AZ en later vandaag nog de F1 Grand Prix van Mexico. We beginnen de dag echter met een verse ‘wakker worden met’ en aangezien het de dag van ‘De Klassieker’ is hebben we een spelersvrouw van Ajax gekozen: Aurela Skandaj.

Aurela Skandaj

Aurela is de vriendin van de Mexicaan Edson Alvarez. Zijn vriendin is geen Mexicaan, maar een Belgische met Albanese roots en ze woont dan ook in Brussel. Als je haar foto’s ziet dan zul je vast wel kunnen gokken wat haar beroep is (spoiler: model), maar ze wil ook naam maken op YouTube. Met ruim 225.000 heeft ze in ieder geval een behoorlijk publiek. Dat publiek verwent ze dan ook met hele fijne foto’s, die je hieronder kunt checken.

Applausje voor Alvarez graag. Wat een chick zeg! Vorige week stond Patricia Morales centraal in onze ‘wakker worden met’. Ook zeker de moeite waard om even te checken!