Wakker worden met … Bianca Gascoigne

Een goede morgen! Lekker geslapen? Hoe dan ook, het is tijd om de oogjes te openen en ze even goed de kost te geven. Vandaag in ‘Wakker worden met’ hebben namelijk een speciale dame. Het is Bianca Gascoigne.

Zegt die achternaam je wat? Waarschijnlijk alleen als je een jaar of 30 of ouder bent. Bianca is namelijk de dochter van Paul Gascoigne a.k.a. Gazza. Deze extravagante voetballers speelde zijn meeste duels voor Newcastle, de Spurs, Lazio en de Rangers in de periode 1985 – 2002. Hij werd gezien als één van de beste spelers van zijn generatie, en speelde in totaal ook 57 interlands, maar na zijn carriΓ¨re kwam hij regelmatig negatief in het nieuws. Alcoholisme en werd zijn grootste probleem.

Even terug naar dochter Bianca. Over extravagant gesproken. Deze inmiddels 31-jarige chick deed in 2006 mee aan de Engelse versie van Love Island en won deze editie zelfs. Nog steeds is Biance een TV-personality, zoals ze het zelf noemt, en daardoor is ze nog regelmatig in de publiciteit. Aan de looks ligt het in ieder geval niet …

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy Valentines Day.. 🌹

Een bericht gedeeld door 𝐁𝐒𝐚𝐧𝐜𝐚 π†πšπ¬πœπ¨π’π π§πž (@biancagascoigne1) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bath Time πŸ›πŸ˜‰

Een bericht gedeeld door 𝐁𝐒𝐚𝐧𝐜𝐚 π†πšπ¬πœπ¨π’π π§πž (@biancagascoigne1) op

Vorige week waren we met ‘Wakker worden met’ bij de dochter van Shearer. Dat is ook een knappert!