Wakker worden met … Hannah Robenek

Het is zondagmorgen en dus weet je waar het tijd voor is: een kakelverse ‘Wakker worden met …’. Je kunt het zien als ons medicijn tegen de kater waar je momenteel waarschijnlijk druk mee in gevecht bent. We zoeken naar de mooiste dames uit het voetbalwereldje en delen die met jullie. Deze keer de dame van een voetballer die dit seizoen door Fortuna Sittard gehuurd wordt. Hannah Robenek is de naam.

Hannah Robenek

De Duitser Felix Passlack is de speler die komend seizoen dus in Sittard te bewonderen zal zijn, maar vooralsnog hebben wij meer aandacht voor zijn vrouwlief. Heel veel weten we eigenlijk niet over Hannah, behalve dat ze bloedmooi is. Ze heeft het gezicht van een engel en een prachtig afgetraind lichaam. We zullen jouw en je kater niet langer laten wachten, dus scroll vooral even door onderstaande foto’s en geniet.

Poeh, Sittard is het komende jaar een parel rijker. Mocht je trouwens nog niet genoeg hersteld zijn na het zien van deze betoverende dame, dan hebben we nog een medicijn voor je klaar staan: dit is Amy Sonck, de heerlijke dochter van Wesley Sonck.