Wakker worden met … Ines van Uythem

Op zondagmorgen is de kans dat je het zwaar hebt behoorlijk groot en daarom proberen wij die pijn elke week te verlichten met een hele mooi dame. Zo’n mooie dame waarbij je even al je ellende vergeet en aan niets anders denkt dan al dat moois. Deze week zetten we een ongekende Belgische schoonheid even in de spotlights. Een echte voetbalvrouw, want nadat ze een relatie had met Léon Bailey is ze nu samen met de fysieke coach van KRC Genk.

Ines van Uythem

Bij fysieke coach en zo’n mooie dame als Ines denk je natuurlijk al meteen aan bepaalde dingen die niet zoveel met voetbal te maken hebben. Heel gek is dat ook niet, want Ines is het perfecte plaatje en een droomvrouw voor zo’n beetje elke man verwachten wij. Van lichaam tot gezicht, alles nadert perfectie. De Belgische schone werd in 2016 trouwens Miss Teen of the World, dus dat zegt al genoeg.

View this post on Instagram

🕊

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀♛ I.VU ♛ (@inesvanuythem) on

View this post on Instagram

P A R I S

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀♛ I.VU ♛ (@inesvanuythem) on

Mocht dit niet het ultieme medicijn zijn voor je kater, dan hebben we nog meer Belgische pracht & praal voor je klaar staan hoor: dit is Amy Sonck, de dochter van Wesley Sonck.

Uitgelichte foto: Instagram @inesvanuythem

Bron: Ines van Uythem