Wat als Messi, Sergio Ramos en andere topvoetballers rap albums zouden droppen?

Topvoetballers die een hiphop-album produceren. Het klinkt als een onmogelijke combinatie, maar is het dat wel? Memphis heeft toch ook de tijd gevonden om een paar nummers op te nemen? Oké dat is wel wat anders dan een heel album, maar toch. Laten we gewoon even doen alsof spelers als Messi, Sergio Ramos, Suárez en Özil binnenkort hun nieuwe album gaan droppen.

Voetballers en hun hiphop-albums

Twitter gebruiker @F_Edits vond het een vet idee om een albumcover voor Sergio Ramos te ontwerpen, inclusief tracklist met nummers die allemaal overduidelijk verwijzen naar de carrière van de Spanjaard. Dream Team FC besloot de taak op zich te nemen om dit vette idee uit te rollen voor andere voetballers. De resultaten zijn ronduit geniaal en wilden we gewoon per se met jullie delen.

Sergio Ramos

Luis Suarez

Mesut Özil

J Terry

J. Milner – Chronic Boredom

Lionel Messi – Get Goals or Die Tryin’

Vooral Luis Suarez’ trilogie van The Taste of You met Bakkal, Ivanovic en Chiellini zou een instant classic kunnen worden. Helaas zullen deze projecten nooit komen.

In het begin van dit artikel hadden we het al even over Memphis en zijn carrière als hiphop-artiest. Zijn nieuwste werk werd afgelopen week gelanceerd en dat was een samenwerking met de Rotterdamse legende Winne. Samen maakten ze een lekker nummer met een prachtige boodschap.

Bron: Dream Team FC