We hebben de ultieme kersttruien voor voetbalfans gevonden

Nog voordat Sinterklaas het land uit is willen we het met jullie al eventjes over kerst hebben. Kersttruien om precies te zijn. Ze hebben nogal een reputatie van lelijke gebreide truien, en vaak is dat ook zo, maar er zijn wel degelijk goede kersttruien te vinden. En wij hebben ze gevonden. Als je een voetbalfan bent althans.

Kersttruien voor voetbalfans

Een kersttrui met ‘Have a Messi Christmas’ voor de Messi fanboys of juist een ‘Merry Kloppmas’ trui voor de Liverpool-fans onder ons, het kan gewoon. Er is er zelfs een met onze eigen Ruud van Nistelrooy erop. Het zijn trouwens gewoon sweatshirts en geen gebreid ding, ook wel fijn. De truien zijn stuk voor stuk via Punk Football te bestellen. Hieronder een greep uit de grote collectie.

Voordat je nu denkt: ‘ah, perfect voor mijn kerst-etentje bij de schoonfamilie’, check dan wel eventjes of de vader van je vriendin wel van voetbal houdt en van welke club hij fan is. Of misschien is hij wel een Ronaldo fanboy, dan wil je niet met een Messi trui aan komen zetten. Je wilt namelijk geen ruzie met schoonvader.

In Engeland wordt tweede kerstdag ‘Boxing Day’ genoemd, maar weet jij ook waarom? Dat lees je hier. Heb je een leuk feitje voor als er een ongemakkelijke stilte valt tijdens het etentje met de schoonfamilie.