We waren bij het officiële adidas NEMEZIZ launch event in Londen

Afgelopen donderdag waren we met adidas in Londen voor de officiële lancering van de nieuwe NEMEZIZ voetbalschoen. Media vanuit de hele wereld werden ontvangen op een gruwelijke locatie in de hoofdstad van Londen en wat volgde was een spectaculair event waarbij de NEMEZIZ 17 collectie in al haar glorie werd gepresenteerd.

Alles stond in het teken van de typische eigenschappen van de NEMEZIZ spelers: agressief, wendbaar, behendig en creatief. Dat was niet alleen terug te zien in de vette setting van de ruimte, maar ook aan de line up aan spelers en artiesten die adidas voor ons had klaar staan. Zo mochten we bijvoorbeeld spreken met RB Leipzig sensatie Timo Werner en dat interview zullen we later deze week posten. Verder waren Çalhanoglu, Herrera, Lingard en wereldberoemde freestylers Sean Garnier en de F2Freestylers aanwezig om een show te geven. Ook freestylend Benelux werd vertegenwoordigd door Nasser El Jackson en Ilyas Toubz.

Terwijl bovenstaande bazen ongelofelijke trick na trick en panna na panna uit hun trucendoos toverden kregen wij de mogelijkheid om de indrukwekkende NEMEZIZ te ontdekken in verschillende settings. Alsof dat allemaal nog niet genoeg was werd de avond op heerlijke en energieke wijze afgesloten door niemand minder dan Amerikaanse hip-hop sensatie Desiigner, die je waarschijnlijk kent van zijn wereldwijde hit Panda.

Het moge duidelijk zijn dat we ons gruwelijk vermaakt hebben tijdens deze heerlijke avond in Londen en daarom willen we adidas nog even bedanken voor de invite. Ben jij net als ons ook onder de indruk van de nieuwe NEMEZIZ? Dan kun je ‘m hier bestellen.

Leestip: Hier lees je alles over de volledig nieuwe adidas NEMEZIZ voetbalschoen

Foto’s: Voetbalshop