Wesley Sneijder presenteert nieuwe tenues van Galatasaray

Gisteren speelde Galatasaray in Göteborg (Zweden) een oefenwedstrijd tegen Zlatan en de rest van Manchester United.  Een mooi moment om het nieuwe thuisshirt te showen, want daags voor de wedstrijd werd deze nog gelanceerd. Zo ook het nieuwe uitshirt.

Wie anders dan onze eigen Wesley Sneijder was één van de spelers die het thuisshirt van Cim Bom Bom aan de wereld mocht tonen.

sneijder galatasaray

Het gestreepte design op de voorzijde is erg nice gedaan door Nike. Hierdoor krijgt het shirt een moderne look en is het wezenlijk anders dan de andere Nike-tenues. Ook die zijn modern, maar zijn eenvoudiger qua kleurgebruik.

galatasaray shirt

Wat de supporters ook mooi zullen vinden zijn de vier sterren die dit keer naast elkaar boven het logo staan. Vorig seizoen waren deze nog anders gepositioneerd, met een rijtje van drie sterren en één ster daarboven. Dit is veel beter.

Galatasaray en Nike hebben niet bijzonder veel aandacht geschonken aan het uitshirt en wij begrijpen wel een beetje waarom. Het is ‘gewoon wit’ met een paar kleuraccenten. Niet veel speciaals. Dit is dan ook de enige fatsoenlijke foto die we ervan hebben kunnen vinden.

galatasaray

De écht fan van Galatasaray moet natuurlijk zo’n thuisshirtje in de kast hebben liggen. Het shirt is binnenkort hier verkrijgbaar.

Zlatan liet gisteravond overigens direct zijn klasse zien, door in de derde minuut een fenomenale goal te maken. Check ‘m hieronder.