Wesley Sneijder introduceert zijn eigen Italiaanse wijnen

Sneijder voetbalt al een tijdje in Turkije, maar blijkbaar heeft hij in Italië nog altijd goede vriendjes zitten. Gedurende zijn tijd bij Internazionale heeft hij voetbalfanaat en wijnboer Fabio Cordella leren kennen. Vermoedelijk hebben ze toen al eens gesproken om samen een ‘Sneijder-wijn’ te ontwikkelen, maar vanaf nu is de WS10 ook werkelijk te koop.

Celebrating this years Christmas with friends, family and my own wine! ?? @fabiocordella

Een foto die is geplaatst door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

Op instagram proostte Sneijder gisteravond met zijn eigen rode wijn. Toch blijft het niet bij slechts 1 wijntje. Er zijn drie varianten WS10-wijn te koop. Een rode, een witte en een rosé. De flessen zijn helaas niet verzendbaar naar Turkije, zoals blijkt uit onderstaande instagram-foto. Afgaande op de reacties vinden zijn Turkse fans dat niet zo leuk.

Wat ons betreft had men over de naam wel iets langer na mogen denken. Elke voetballer die zijn naam ergens zakelijk aan verbindt komt niet verder dan zijn initialen te gebruiken. Hopelijk is de wijn beter dan de naam.

Sneijder is niet de eerste voetballer met zijn eigen wijn. Van Pirlo weten we dat hij zelfs zijn eigen wijngaard heeft. Wie weet dat Sneijder daar ook nog eens mee begint. Proost!

Leestip: Zo organiseer je de perfecte classy teamavond