West Ham & Umbro onthullen het nieuwe thuistenue

 Nadat Arsenal het thuistenue voor komend seizoen presenteerde volgt de volgende Londense snel. West Ham United en Umbro hebben namelijk het nieuwe thuistenue gepresenteerd en die ziet er net als vorig jaar weer heel erg goed uit. Het design heeft behoorlijk wat historische waarde en is geïnspireerd op het beroemde shirt waarin clublegendes als Billy Bonds en Trevor Brooking de Europa Cup II speelde tegen Anderlecht.

West Ham United thuistenue 2017/2018

De designers zijn niet alleen door dat klassieke design geïnspireerd, maar ook door de driehoekige vormen die aanwezig zijn in het London Stadium waar ze sinds vorig jaar hun thuiswedstrijden spelen. Behalve op de borst is dat ook terug te zien in de kraag waar een dunne blauwe lijn op de hals is geplaatst. De kleuren van het shirt verrassen natuurlijk niemand en dat is maar goed ook, want dit zijn dé West Ham kleuren. Op de schouders is op subtiele en klassieke wijze het patroon met het Umbro logo geplaatst.

Het tenue is compleet met een wit broekje, inclusief clublogo, en witte sokken met lichtblauwe en bordeaux rode details. Het nieuwe West Ham United thuistenue is binnenkort hier verkrijgbaar.

Leestip: Arsenal presenteert het vette nieuwe thuistenue