West Ham United presenteert hun eerste zwarte uittenue ooit

Het eerste seizoen van West Ham in het nieuwe stadion is niet echt verlopen zoals ze verwacht hadden. Met de elfde plek spelen ze dit seizoen geen Europees voetbal en de fans waren ook niet echt tevreden met de verhuizing. Misschien zijn die tegenvallende resultaten wel de oorzaak van dit nieuwe tenue, want voor de eerste keer ooit spelen ze volgend seizoen hun uitwedstrijden in een zwart tenue. Beginnen met een schone lei dus. Dit is het nieuwe West Ham United uittenue.

West Ham United uittenue ’17/’18

Het is dan wel hun eerste zwarte tenue, maar wat ons betreft mogen ze dat in de toekomst vaker gaan doen. Het ziet er namelijk heel vet uit, vooral in combinatie met de lichtblauwe accenten. Zelfs het clublogo is een een lichtblauwe kleur op de borst geplaatst en dat ziet er gewoon heel erg goed uit op dit tenue. Ook de Umbro-logo’s op de rechterborst, het broekje en de sokken hebben deze kleur gekregen.

Qua design is het misschien niet het meest spannende tenue ooit, maar zoals zovaak kunnen we zeggen: Less is more. Gewoon een ijzersterk tenue voor the Hammers.

Het nieuwe West Ham United uittenue zal binnenkort hier verkrijgbaar zijn

Leestip: Het nieuwe AS Roma thuistenue houdt dingen simpel & classy