Met deze whiskydeodorant ruik jij mannelijker dan ooit

Als je een beetje man bent drink je regelmatig whisky én stink je een beetje na het sporten. Combineer die twee en je hebt deze heel bijzondere deodorant: Pit Liquor. Een familie uit Colorado is via Kickstarter een project begonnen waarmee ze hun eigen geurlijn op de markt willen brengen die gemaakt is op basis van het favoriete drankje van de echte man. Whisky natuurlijk.

Pit Liquor Whiskydeo

Het klinkt natuurlijk een beetje raar, zo’n deo op basis van whisky, maar eigenlijk is het een heel natuurlijk product. De sprays zijn super effectief en hebben het label ‘neutral deoderants’. Hoewel ze dus whisky bevatten is het niet zo dat je naar een of andere dronkenlap gaat ruiken als je het aanbrengt. De alcoholgeur diffundeert namelijk als de geur aangebracht wordt. Er zijn verschillende varianten: lavendel, vanille en zwarte peper. In de flesjes zijn echte takjes lavendel, stukjes vanille bonen, hele kruidnagels en peperkorrels te vinden om de heerlijke geur te creëren.

Behalve dat het voor de mannelijkste geur ooit gaat zorgen houdt het de oksels ook nog eens droog. Dat heeft de deodorant te danken aan de aanwezigheid van arrowroot. Als je het project wil steunen (ook al heeft het zijn streefbedrag al behaald), dan moet je hier zijn. Hier kun je ook meteen zien hoe de mensen in Colorado reageren op het geurtje.

Bron: MAN-MAN