De hoogte- en dieptepunten van het WK in één briljante animatievideo

Het WK 2018 zit erop en het was me er weer eentje hoor. De dingen die ons meteen te binnen schieten zijn de vroege uitschakelingen van Duitsland, Spanje, Argentinië en Portugal, terwijl Kroatië en België ons juist positief verraste. Dan heb je nog het ongelofelijke aantal huilebalken (met Neymar als koning), de VAR die een dikke stempel heeft gedrukt en ga zo maar door.

Het WK in 75 seconden

In plaats van dat we alles gaan opsommen wat we een hoogte- of dieptepunt kunnen noemen, kunnen we het beter laten zien in één video van slechts 75 seconden. Een video die belachelijk goed geanimeerd is en zo’n beetje de mooiste, belangrijkste en grappigste momenten van het toernooi in Rusland laten zien.

Uiteindelijk is het dus Frankrijk die zich gekroond heeft tot wereldkampioen en won Luka Modric de prijs voor beste speler van het toernooi. Vooral dat laatste wilden we nog even benadrukken, want wie zou dat gedacht hebben toen hij op 6-jarige leeftijd vluchteling werd in oorlogsgebied. Dit is zijn ongelofelijke levensverhaal.