Wonen in een voetbalstadion? In Engeland kan dat gewoon

Heb jij een beetje een mooi uitzicht als jij uit je raam kijkt? Mooier dan een voetbalstadion gaat het in ieder geval niet worden. Zeker als er een wedstrijd gespeeld wordt, want dan kun je gewoon gratis vanaf je balkon kijken. Klinkt als een droom toch? In Engeland is dit gewoon werkelijkheid. Bij Leyton Orient om precies te zijn. Geniaal.

Wonen in een voetbalstadion

In de hoeken van het stadion van Leyton Orient zijn vier blokken met flats geplaatst, inclusief balkon met uitzicht op het veld. Een seizoenskaart kopen is dus niet nodig en het checken van een live wedstrijd in het stadion is slechts een paar meter van je bank verwijderd. Speelt de club een zaadpot? Dan lig je binnen een paar seconden alweer in bed of ga je gewoon iets anders kijken op je tv. Je vrienden hoeven trouwens ook geen seizoenskaart te kopen, want die komen natuurlijk gewoon langs. De kers op de slagroom: geen rijen bij de bar, want pilsjes kun je gewoon uit je koelkast pakken. Betaal je er ook nog eens veel minder voor.

Hieronder een impressie van hoe deze droom er uitziet.

Toch op zoek naar een wat riantere woning? Toevallig heeft Zlatan zijn villa ter waarde van €5,6 miljoen te koop staan, dus misschien is dat dan wat voor je.

Bron: Dream Team FC