Zelfs Manchester City schrikt van vraagprijs voor Mbappé

Als je naar de grootste talenten van afgelopen seizoen kijkt dan hebben Dele Alli, Rashford en Ousmane Dembele allemaal een fantastisch seizoen gedraaid, maar als je het ons vraagt is er eentje die er tussenuit springt: Kylian Mbappé. De pas 18-jarige Franse spits wordt al de nieuwe Henry genoemd en die vergelijking vinden wij meer dan juist. Niet gek dus dat iedereen verwacht dat hij dé ster van de komende transferperiode gaat worden. Daar hangt dan echter wel een flink prijskaartje aan. Een record brekend prijskaartje wel te verstaan.

Vraagprijs Mbappé

Natuurlijk zou iedere Europese topclub dit talent aan hun selectie willen toevoegen, maar zullen er slechts een aantal zijn die hem kunnen betalen. City is één van die clubs zou je zeggen, maar volgens The Times is zelfs deze steenrijke club geschrokken van het prijskaartje: €130 miljoen.

‪Excellente soirée ?. ‬ ‪Victoire 3-1 et qualification ??⚽️‬

Een bericht gedeeld door Kylian Mbappé (@k.mbappe29) op

Er wordt nu verwacht dat City komende zomer zijn pijlen op Sanchez van Arsenal gaat richten, maar dat wil niet zeggen dat Monaco geen aanbiedingen hoeft te ontvangen. Dikke kans dat er twee clubs zullen strijden om de felbegeerde handtekening van de nieuwe Henry: Real Madrid en Manchester United. Toch denkt Monaco een kans te hebben om Kylian volgend seizoen nog in de gelederen te hebben, aangezien hij natuurlijk veel wil spelen voor het WK van 2018 met Frankrijk. Wij zijn benieuwd waar hij volgend seizoen te bewonderen is.

Leestip: Dit is het belachelijk mooie trainingscomplex van AS Monaco

Bron: The Times