Zlatan bepaalt bizar snelle rentree datum en wil er in topper weer bij zijn

20 april 2017 kan de boeken in als een zwarte dag voor Zlatan. In de Europa League wedstrijd tegen Anderlecht scheurde hij zijn kruisband en het einde van zijn carrière werd gevreesd. Al snel bleek dat dat niet het geval was, maar hij zou er zeker 9 tot 12 maanden uit liggen. Dat zou de verwachting zijn voor een normale mens ten minste, maar dat is Zlatan niet. Volgens bronnen heeft hij zijn rentree iets eerder ingepland. Drie maanden eerder.

Which knee? @azsportswear #azbyzlatan

Een bericht gedeeld door IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) op

Rentree Zlatan

Volgens¬†The Sun heeft de Zweedse koning zijn vrienden verteld dat hij tijdens de wedstrijd tegen Tottenham op 28 oktober zijn rentree zou willen maken. Mocht dat lukken, dan zou hij dus na iets meer dan 6 maanden volledig hersteld zijn van een gescheurde kruisband. Ongelofelijk. Toch hopen wij dat er niet gehaast is tijdens zijn herstel, want te snel terugkomen is altijd een gevaar na zo’n blessure.

Hope you’re almost ready to return, @iamzlatanibrahimovic, I’ll be right here! ???

Een bericht gedeeld door Eric Bailly (@ericbailly24) op

Dat hij nog dit jaar zal terugkeren bij United lijkt echter vast te staan en een nieuw contract zou deze week al getekend kunnen worden. Stel je toch eens voor: een voorhoede met Zlatan en Lukaku. Dan heb je als verdediger toch al wat sporen in je ondergoed zitten voordat de wedstrijd begonnen is.

Bron: 90min