Zlatan showt zijn brute Harley-Davidson 2018 Breakout in LA

Dat Zlatan een zelfverzekerde man met de ‘bad boy’ stempel heeft weten we al jarenlang en ook in de Verenigde Staten weten ze het inmiddels al een paar maanden. Hij laat het namelijk op alle mogelijke manieren merken en dat doet ‘ie ook weer met zijn laatste Instagram post, waarin hij zijn nieuwe Harley Davidson showt.

Harley-Davidson 2018 Breakout

Je ziet hem over de straten van LA touren onder de muziek van Chamillionaire – Ridin’, specifiek met de tekst ‘They see me rollin’, they hatin’. Beter past natuurlijk niet bij Zlatan. Maar eventjes over de motor, want die verdient wel wat extra aandacht. Het gaat om de nieuwe 2018 Breakout die hij heeft laten customizen in een matzwarte versie met rode details. De originele prijs ligt op ruim €25.000, maar we verwachten dat deze versie zeker €30.000 heeft gekost. En da’s natuurlijk niks voor een man als Zlatan.

Rollin' in LA

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Omdat de Zweed zelf geen extra foto’s op social media heeft geplaatst zijn we op zoek gegaan naar andere foto’s van de motor, zodat je toch een duidelijker beeld krijgt. Op de video zijn namelijk niet echt details van de motor te zien en die zijn toch wel heel vet. Moet je wel even inbeelden dat ‘ie matzwart met rood is.

Mocht je trouwens denken dat Zlatan één of andere God is die tegen niemand opkijkt, dan heb je het mis. Het moment waarop hij voor het eerst zijn idool Ronaldo (R9) ontmoette leverde namelijk beelden op die goud waard zijn.