Zlatan lanceert sensationeel eigen sportmerk A-Z

Ongeveer twee weken geleden brachten we het grote nieuws naar buiten dat Zlatan zijn kledingsponsor Nike ging verlaten. Hij ging namelijk gewoon even zijn eigen sportmerk opzetten. Na twee lange weken is het vandaag dan eindelijk zover: A-Z (lees A to Z) is online en nu kunnen we jullie dus laten zien wat hij uit zijn hoge hoed heeft getoverd. Een minimalistische basics sportcollectie met heel veel stijl. Exact wat we ervan verwachtte.

Vandaag werd het merk gelanceerd en met de hashtag #itsnotaboutthegear laat Zlatan nog maar eens zijn filosofie over sportswear doorschemeren en die wordt dan ook uitgedragen door middel van de kleding. Betaalbaar en geschikt voor iedere man, ongeacht de achtergrond. De persoon in die kleding is belangrijker, want je wordt pas beter door die honderden trainingsuren. Of dat nu op een voetbalveld is of bij een andere sport. Of je nu een volwassen man bent of een kind dat droomt van een carrière als die van koning Zlatan. A-Z is er voor je.

Zlatan A-Z Spotswear

Het enorme assortiment bestaat volledig uit kleding die jou gaan helpen om optimaal te presteren tijdens trainingen. Van tops tot broeken en van ondergoed tot sokken. Hieronder vind je een impressie van het toffe A-Z assortiment. De prijzen variëren overigens van €29,95 voor een t-shirt tot €89,95 voor een vest. De prijzen van outerwear zijn nog onbekend, maar zodra we die weten volgt een update.

zlatan a-z 4

zlatan a-z 6

zlatan a-z 9

zlatan a-z 8

zlatan a-z 7

zlatan a-z 2

zlatan a-z 1

zlatan a-z 11

zlatan a-z 5

Ga voor het hele assortiment naar de webshop van A-Z. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen van A-Z en andere sportmerken zoals Nike en adidas? Volg ons dan op Facebook.

Bron: A-Z