Zlatan Ibrahimovic presenteert zijn ‘Black Nomad’ parfum

Ik denk dat ik voor iedereen spreek als ik zeg dat iedereen wel een beetje Zlatan wil zijn. Zijn lichaam is jaloersmakend, het zelfvertrouwen inspirerend en zijn voetbalkwaliteiten bijna ongeëvenaard. Helaas is het zo goed als mogelijk om ook maar het kleinste beetje als Zlatan te zijn, maar toch is er één ding waarin je precies hetzelfde kunt zijn: de geur. Hij heeft namelijk alweer zijn derde parfum op de markt gebracht.

Black Nomad

Aangezien wij niet zo goed zijn in het omschrijven van parfum laten we dat even aan de Zweedse God zelf over. Hij omschrijft het als een dominante en intense geur met attitude. Oké, daar word je nog niet veel wijzer van. Gelukkig wordt het nog iets preciezer omschreven. De frisse bovengeur wordt gekarakteriseerd door eucalyptus met zwarte hars. Het ‘hart van de geur’ bestaat uit houtige geuren zoals sandelhout en cederhout. Tenslotte is er gebruik gemaakt van basisingrediënten als patchouli en vetiver (oliën).

Coming soon, BLACK NOMAD Limited Edtition… #zlatanibrahimovicparfums

Een bericht gedeeld door Zlatan Ibrahimović Parfums (@zlatanibrahimovicparfums) op

De ‘Black Nomad’ parfum is trouwens een limited edition en komt daarom in een fraaie verpakking die individueel genummerd is. Daar betaal je wel voor, want een flesje van 100 ml kost €125. Je moet er natuurlijk wel wat voor over hebben om een klein beetje Zlatan te zijn. Je kunt het hier bestellen.

Coming soon, BLACK NOMAD Limited Edition… #zlatanibrahimovicparfums

Een bericht gedeeld door Zlatan Ibrahimović Parfums (@zlatanibrahimovicparfums) op