Zlatan plaatst video op Instagram die niemand begrijpt

Na de bekende zwembad post voor de Europa League finale met Ajax heeft Zlatan weer een opmerkelijke video op Instagram geplaatst. De vorige keer zorgde hij voor veel ophef en onduidelijkheid met zijn ‘Ready for the Final’ bijschrift, maar deze keer heeft hij geen bijschrift toegevoegd. Ook in de reacties snappen weinig mensen wat hij precies bedoelt. Hieronder de vrolijke en opmerkelijke video.

Instagram video Zlatan

Zoals je hierboven ziet ligt de Koning van Zweden lekker te chillen in bed met zijn classic Nike Vapors om de voeten. Volgens ons kun je deze video op twee manieren interpreteren. Ten eerste zie je de Zweedse vlag op de schoenen van Zlatan en misschien was hij dus wel gewoon heel blij met de belangrijke overwinning van Zweden op Frankrijk.

Onze tweede interpretatie ziet er als volgt uit: gisteren is bekend gemaakt dat United niet meer verder gaat met de zwaar geblesseerde Zlatan en door ‘wakker te worden met de voetbalschoenen aan’ geeft hij een signaal af. Hij kan nog niet zonder voetbal en hij is dus ook zeker nog niet klaar. Het kan trouwens ook gewoon een combinatie van beiden zijn, want we gingen er sowieso al niet van uit dat Zlatan de voetbalschoenen aan de wilgen ging hangen.

Het is in ieder geval heel jammer dat hij de Premier League na één seizoen al weer vaarwel moet zeggen en daarom draaien we de tijd hierboven even terug naar zijn eerste goal voor Manchester United. En wat voor een.

Leestip: Het ijzersterke lichaam van Zlatan shockeert doktoren in Amerika