Zlatan reageert op Zlatan-achtige wijze op blessure en geeft niet op

Toen Zlatan afgelopen donderdag door zijn knie ging stond de voetbalwereld eventjes stil. Iedereen kon direct zien dat het foute boel was en dat het een wonder zou zijn als hij niks afgescheurd zou hebben. Even later bleek er dan ook geen sprake te zijn van een wonder en blijkt Zlatan opeens kapot te krijgen. Zeker op deze leeftijd kan een kruisbandblessure fataal zijn, maar als het aan de Zweedse koning zelf ligt niet. Via Instagram spreekt hij zijn fans hoopvol toe.

Zlatan blessure

‘Ten eerste wil ik iedereen bedanken voor de steun en liefde. Het is geen geheim dat ik geblesseerd ben geraakt en dat ik de komende tijd niet kan voetballen. Ik zal hier doorheen komen zoals altijd en nog sterker terugkomen. Tot nu toe heb ik altijd met één been gespeeld, dus dat moet geen probleem worden. Een ding is zeker: ik bepaal wanneer het tijd is om te stoppen en niets anders. Opgeven is geen optie. Tot snel.’

Natuurlijk waren wij ook eventjes bang dat een carrière als die van Zlatan op zo’n verschrikkelijke manier tot zijn einde kwam, maar zelfs zijn eigen lichaam krijgt Ibra niet klein. We gaan deze held zeker nog terugzien op de velden. In Manchester, Los Angeles of waar dan ook.

Leestip: Bizarre statistiek van Zlatan bewijst dat leeftijd slechts een getal is