Zlatan’s nieuwe ‘full back tattoo’ bewijst dat hij meer leeuw is dan mens

‘Lions don’t compare themselves to humans.’ Al maanden vergelijkt Zlatan zichzelf met de koning van de jungle, waarschijnlijk omdat hij zichzelf superieur voelt tegenover de rest van ons ‘gewone mensen’. Arrogant? Misschien, maar er zit natuurlijk ook gewoon een kern van waarheid in. Dit beeld van zichzelf heeft hij afgelopen zomer al vereeuwigd door een grote leeuwenkop op zijn rug te tatoeëren, maar de tattoo heeft onlangs een upgrade gekregen en die is echt gruwelijk.

De tattoo’s van Zlatan

Dat de grote Zweed een fan is van tattoo’s was al langer bekend en hij is dan ook niet bang om ze aan de wereld te showen. In zijn autobiografie zei hij zelfs dat het laten zetten van inkt als een drugs voor hem is. Tot nu toe stond hij al behoorlijk onder en met name zijn rug diende als canvas voor tattoo’s, maar dat waren allemaal losse plaatjes. Hij heeft ze nu door niki23gtr tot één grote ‘full back tattoo’ laten verbinden en dat resultaat is te sick voor woorden. Check het hieronder maar.

Finest Art @niki23gtr

Een bericht gedeeld door IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) op

Deed het je meteen denken aan een andere tattoo? Niet zo gek op zich, want ook Memphis Depay heeft een gigantische leeuwenkop op zijn rug laten tatoeëren. Ook Icardi en Utrecht-spits Makienok hebben de koning van de jungle voor eeuwig op hun lijf staan. Een trend of toeval? Wij vinden het in ieder geval heel erg tof!

Mas hace un León callado que un perro ladrando ? #sky #lion #MI9 #tattoo #ink ✨?

Een bericht gedeeld door Mauro Icardi (@mauroicardi) op

King of the jungle ??? finally done – by the boss @siggystarfishtattoo ??

Een bericht gedeeld door Simon Makienok (@smakienok) op

En welke leeuw is jouw favoriet? Mocht je nu denken: ‘ik ga ook zo’n gigantische leeuw op mijn rug zetten’, denk er eventjes rustig over na voordat je als een gek naar de tattoo-shop sprint. Hier heb je 10 gouden tips voor het zetten van je eerste tattoo.