Zlatan kan volgend seizoen een monstersalaris ontvangen in de VS

Voorafgaand aan het seizoen was men nog niet zo overtuigd of Zlatan de Premier League wel aan zou kunnen, maar dit seizoen bewijst hij dat hij alleen maar beter wordt. Zoals hijzelf de vergelijking al maakte: Zlatan is als rode wijn, hij wordt alleen maar beter. Bij United willen ze vanzelfsprekend met de 35-jarige Zweed door, maar dat Ibracadabra ook nog eens Amerika wil gaan veroveren is geen geheim. Die kans lijkt er komende zomer te komen via een gigantische aanbieding uit Los Angeles.

Megasalaris Zlatan LA Galaxy

Op dit moment verdient Zlatan op zich al genoeg om rond te komen, zo’n €11,5 miljoen per jaar, maar het kan natuurlijk altijd nog veel beter. LA Galaxy schijnt daar namelijk nog een hoop miljoenen bovenop te willen gooien. Het zou gaan over een salaris van maar liefst €17 miljoen per jaar. Een bedrag wat bijvoorbeeld de Chinezen makkelijk zouden kunnen evenaren, maar Zlatan lijkt zijn visier met betrekking tot de toekomst op de VS gericht te hebben. Dan is Los Angeles natuurlijk the place to be voor een wereldster als Zlatan.

Wij hopen vanzelfsprekend dat de Zweed nog even in Europa blijft ballen, maar wij kunnen ons wel voorstellen dat hij het een en ander laat afhangen van plaatsing voor de Champions League. Manchester United lijkt het aflopende contract met twee jaar te willen verlengen, maar het is dus afwachten wat de spits van plan is. Hoe dan ook, we hopen nog lang van deze baas te mogen genieten.

Leestip: 15 geniale feitjes over Zlatan Ibrahimovic die je nog niet kende

Bron: 101 Great Goals