Zo bereidde Patrice Evra zich voor op de vechtpartij met eigen fans

De altijd zo vrolijke Patrice Evra verloor afgelopen donderdag zijn zelfbeheersing volledig. Nadat hij beledigd werd door eigen fans ontstond er ruzie en uiteindelijk gaf de Fransman één van de fans zelfs een zeer goed uitgevoerde high kick. Alsof hij dat al vaker geoefend had. Wat blijkt nu: hij oefende al op een flinke pot knokken.

Vechtersbaas Evra

Er zijn namelijk beelden opgedoken van het werk dat Evra in de sportschool doet. Uiteraard is de moderne voetballer vrij veel in het krachthonk te vinden, maar Evra deed er een paar schepjes bovenop. Behalve zware krachttraining deed hij namelijk ook oefeningen die je vooral tegenkomt bij vechtsporten. Het verklaart in ieder geval waarom die high kick zo perfect was. Hieronder de beelden. Oh en trouwens, even het geluid aanzetten bij de video. Dat maakt het namelijk helemaal af.

Vooral dat stukje vanaf 20 seconden geeft ons het gevoel dat de fan die de high kick ontving er nog wel last van kan hebben.

Ook op zoek naar meer kracht, maar dan in de vorm van voetbalprestaties in plaats van vechten? Deze workout van 1 minuut bezorgt jou ijzersterke benen.