Zo bizar duur zijn de Louis Vuitton toilettasjes waar profs massaal mee rondlopen

Is het je al eens opgevallen? Bijna elke zichzelf respecterende profvoetballer komt tegenwoordig het trainingscomplex op gehuppeld met een lederen toilettas. Niet geheel toevallig zitten al deze tasjes helemaal onder de LV-initialen en jij weet ongetwijfeld wat dat betekent. Zonder Louis Vuitton durft geen enkele pro zich nog te vertonen. Wij vroegen ons af wat zo’n schetig tasje eigenlijk kost en gingen op onderzoek uit.

Louis Vuitton toilettas

Aanleiding voor dit artikel was onderstaande instagram-foto van Leroy Fer. Je ziet een lachende Narsingh, Ayew en Van der Hoorn mét, hoe kan het ook anders, een LV-toilettas.

Nadat we de zoektocht naar deze ‘pouches’ (zo worden ze genoemd) startten kwamen we erachter dat de Europese site van Louis Vuitton niet bepaald transparant is. Ze vermelden geen prijzen bij hun producten. Het laat zich raden waarom. Omdat we geen zin hadden om naar de LV-afdeling van de Amsterdamse Bijenkorf te rijden keken we even op de Amerikaanse webstore van het merk. Hier kwamen we er al snel achter dat deze luxe tasjes variëren van $590 tot $1.160. Die van Narsingh, met zo’n dubbele rits, kost een slordige $825.

Tja, je moet toch wat hebben om je tandenborstel en gelletje te beschermen. Om eerlijk te zijn vinden we ze nog spuuglelijk ook.