Zo ga jij dit weekend geld verdienen tijdens het kijken van de Eredivisie

Nadat Ajax vorige week op bezoek bij Vitesse verloor en PSV thuis tegen Utrecht deed wat het moet doen, kunnen we toch wel concluderen dat de titelstrijd zo goed als beslist is. Wil dat zeggen dat de spanning in de Eredivisie volledig weg is? Zeker niet, want de strijd om plek twee is nu juist los gebarsten en dat levert toch mooi voorronde Champions League op. Maar wie heeft er komend weekend de beste papieren: Ajax of AZ?

Ajax & AZ om plek 2

Ajax neemt het thuis op tegen Heerenveen en AZ gaat naar de Kuip. Als we naar de heenwedstrijden van beiden duels kijken is het duidelijk wie de beste papieren heeft. Ajax won uit bij Heerenveen namelijk met 0-4 en AZ verloor thuis van Feyenoord met 0-4. Gaan we op herhaling of gaat het toch anders lopen? Dit zijn de meest interessante odds met betrekking tot die wedstrijden.

Ajax – Heerenveen

Uiteraard is Ajax favoriet en dat is ook te zien aan een uitbetaling van 1,27. Een gelijkspel levert 5,25 keer je geld op en winst Heerenveen zelfs 9 keer. Wij denken echter dat Ajax vol voor eerherstel gaat en deze wedstrijd het net wel meerdere malen weet te vinden. Eenzelfde uitslag als in Heerenveen, 4-0 voor Ajax, betaalt maar liefst 12 keer uit. Voor Huntelaar wordt het een race tegen de klok om tegen zijn oude club te kunnen spelen, maar mocht hij op tijd fit zijn én de eerste goal van de wedstrijd scoren, dan betaalt dat 4 keer je inzet uit. Hier vind je een overzicht van alle odds bij Ajax – Heerenveen.

Feyenoord – AZ

Het verhaal van beide teams is bekend dit seizoen: Feyenoord zwaar uit vorm en AZ juist in bloedvorm, maar laatstgenoemde weet de topwedstrijden niet te winnen. In eigen stadion verloor het met 0-4 van Feyenoord, maar de zaken staan er nu wat anders voor. Feyenoord speelt in de competitie nergens voor en AZ jaagt op Ajax. Feyenoord is favoriet volgens de wedkantoren met een uitbetaling van 2,15 ten opzichte van 3,10 keer je inzet als AZ wint. Geen gigantische odds dus.

Wil je wel een flinke klapper maken? Als Feyenoord opnieuw met 4-0 wint betaalt dat maar liefst 35 keer uit. Denk jij dat AZ juist de overhand zal hebben en de eerste goal gaat maken? Als Weghorst de eerste maakt levert dat 6,25 keer je inzet op en als Jahanbakhsh de eerste maakt zelfs 8,25 keer. En dat terwijl beide spelers in bloedvorm zijn momenteel. Hier vind je het overzicht van alle odds bij Feyenoord – AZ.

We zijn in ieder geval blij dat de spanning nog niet volledig weg is bovenin de Eredivisie. Wil jij de odds van alle Eredivisie wedstrijden zien? Dan moet je hier zijn.