Zo kom je erachter welke Eredivisie-club je eigenlijk zou moeten supporten

De kans is best wel heel groot dat je al je hele leven een club uit Nederland support. Waarschijnlijk is de liefde voor je club er gewoon met de paplepel ingegoten door je vader en ben je daardoor al fan van die club sinds kleins af aan. Maar past die club eigenlijk wel het beste bij jou? Tijd om daar achter te komen.

Welke Eredivisie-club past het best bij jou?

Reddit gebruiker LauranM2KRS heeft besloten een handje te helpen om erachter te komen welke club het beste bij jou past en die je dus zou moeten supporten. Natuurlijk met een lichte knipoog, maar wij vinden het geniaal gedaan. Wil je titels winnen als supporter of ben je al tevreden met heel veel bier? Check hieronder maar even zelf welke club je zou moeten supporten.

Credits: reddit.com/user/LauranM2KRS

P.S. kun je het niet lezen? Zoom dan eventjes in.

En? Komt het overeen met de club die je al je hele leven support, of heb je thuis en bij je vrienden wat uit te leggen omdat je van club gaat wisselen? In het laatste geval: succes ermee.

Dit hulpmiddel is natuurlijk perfect voor de nepsupporters onder ons. Ze doen alsof ze een club supporten, vaak omdat hun vrienden dat doen en omdat het een mooie gelegenheid is om af en toe wat te drinken. Laat ze dit hulpmiddel even gebruiken en dan mogen ze zelf tot de conclusie komen voor welke club ze écht zouden moeten zijn. Die nepsupporter herken je aan deze 7 tekenen.