Zo krijg jij de stijl van Sergio Ramos

Sergio Ramos wordt door tegenstanders gevreesd vanwege zijn directe speelstijl, maar misschien nog wel meer om zijn doelpunten in de blessuretijd. Niet alleen binnen het veld maakt de verdediger van Real Madrid. Zowel binnen als buiten de lijnen showt deze man een hele vette look. In 3 stappen kun jij er net zo baas uitzien als Sergio Ramos.

1 – Kapsel

Eén ding is zeker: Ramos’ haar is altijd on point. De laatste tijd kiest hij voor semi-klassieke scheiding. We zeggen semi, omdat hij de zijkanten wel lekker kort houdt en de scheiding nonchalant en diagonaal in laat scheren. Een classy stijl met een écht Ramos touch. Een goed voorbeeld om mee te nemen naar de kapper en stap 1 in de SR4-look.

2 – Baard

Stap 2 is toch wel de baard. Die van Sergio Ramos is altijd goed gestijld en behoorlijk op lengte. Soms komt de trimmer er aan te pas, maar je kunt zien dat zijn baard regelmatig met de schaar laat bijknippen. De haartjes op de kin mogen minimaal 1 cm lang zijn, maar je moet ze wel netjes kammen. Het mag geen vogelnest worden.

3 – Kleding

Eerlijk is eerlijk. In principe staat alles bij de CV van Real Madrid. Een pak met stropdas rockt hij als de beste, maar op zijn instagram zie je dat hij in de vrije tijd toch het liefst streetwear draagt.

Voor stap 3 mogen een paar dingen dan ook zeker niet ontbreken. Sergio Ramos lijkt wel honderd verschillende bomberjacks en snapbacks te hebben. Die twee combineren lekker met een dikke hoodie of vette knitted sweater. Daaronder draagt hij regelmatig een camo-jogger en some good old jeans. Maar zelden skinny. Ohja, en hij houdt van comfortabele sneakers of boots.

Hieronder vind je een greep aan producten waarmee jij de Sergio Ramos-look helemaal af maakt.

Bomberjack (Alpha Industries, €169)Bomberjack (DEF, €39)Knit Trui (DEF, €29)Hoodie (Bangastic, €29)

Jeans (J&J, €69)Camo Jogger (Sixth June, €49)Boots (Timberland, €139)Sneakers (Nike, €89)

Alle bovenstaande items, en ook een heleboel caps, zijn hier op DefShop.nl te verkrijgen.

Wanneer je bovenstaande drie stappen hebt doorlopen wordt jij net zo’n baas als Sergio Ramos. Je tegenstanders moeten vanaf nu dus tot de 90+3 minuut op blijven letten.