Zo reageerde Twitter op een nieuwe ontsnapping van PSV tegen PEC

Allen die gisteravond PEC Zwolle tegen PSV hebben gezien zullen het over eens zijn dat de Zwollenaren de tweede helft volledig domineerden. Na een eerste helft waarin PSV het duel mogelijk al had moeten beslissen kwam PEC sterk uit de kleedkamer en maakte het na enkele minuten de gelijkmaker. Daarna volgende een aanhoudende kansenregen voor PEC, maar wist PSV heel stiekem toch de puntjes te pakken door een late winner van Luuk de Jong (93e minuut). Dat zorgde voor mixed feelings op Twitter: met name frustratie bij de PSV-concurrenten en leedvermaak bij de PSV-fans.

De hashtag #PSV was voor korte tijd zelfs trending in Noord-Holland. Je weet dat Eindhoven daar niet ligt, maar iets zuidelijker in de provincie genaamd Noord-Brabant. Vermoedelijk waren het voornamelijk Ajax-fans, die natuurlijk zeer ontevreden waren met weer een ‘gestolen’ overwinning van hun aartsrivaal. Onderstaande tweets bevestigen dat vermoeden.

PSV-fans vonden deze frustratie blijkbaar des te mooier en reageerden met de volgende tweets.

Kortom, vooral buiten Eindhoven maakte men zich nog het meest druk over het ‘Duitse’ PSV gisteravond. Hopelijk gaan ze het tegen BATE iets minder spannend maken.