Zo krijg jij de stijl van Xabi Alonso

Wanneer je aan Xabi Alonso denkt dan denk je al snel aan verfijnde passjes, een heerlijke schot en bakken aan ervaring. Dat is de Xabi Alonso die we kennen van TV.  Buiten het veld is hij minstens zo verfijnd en volwassen. Niet voor niets wordt de Spanjaard door menig kenner als een stijlicoon gezien. Kortom, een goed voorbeeld voor elke man om te volgen. Met deze 4 tips kom jij heel dicht in de buurt.

xabi-alonso-horloge-1

Kies kwaliteit boven kwantiteit

Dit is misschien wel het belangrijkste motto voor man die klasse wil uitstralen. Je kunt tien paar sneakers kopen die na 4 weken allemaal van ellende uit elkaar vallen, maar je kunt ook af en toe een paar kopen dat jarenlang meegaat. Dit geldt niet alleen voor sneakers, maar eigenlijk voor alles.

Kies jouw ‘beste kapsel’

Als je 16 bent vind je het misschien stoer om elke week een ander kapsel of scheerseltje in je haar te hebben, maar na je 25e moet je hier gewoon mee stoppen. Cristiano Ronaldo is daarom een verkeerd voorbeeld. Kijk dus naar Xabi Alonso. We zeggen niet dat je zijn kapsel 1 op 1 over moet nemen, maar we willen duidelijk maken dat je beter het kapsel kunt kiezen dat het beste bij jou, of de vorm van jouw hoofd, past. Wijk daar niet meer te vaak vanaf. Inspiratie nodig? Hier vind je de beste voetbalkapsels van November.

kapsel-xabi-alonso

Nieuw is niet altijd beter

Oké, waarschijnlijk is niets beter dan de geur van een spiksplinternieuwe auto. Dat vindt Alonso vermoedelijk ook. Toch rijdt de Spanjaard het liefst in auto’s die zelfs meer ervaring hebben dan hijzelf. Zie de schitterende Porsche hieronder. De middenvelder van Bayern vertrouwt daarmee op de degelijkheid waarmee producten vroeger gemaakt werden. Gooi dus geen spullen weg, maar bewaar ze voor later en rijdt die oude Golf of Mercedes van je opa met trots.

stijl-xabi-alonso

Stop met schreeuwen om aandacht

Sommige mensen willen het liefst de hele dag in de spotlight staan en doen daar de gekste dingen voor. Wil jij opvallen zonder jezelf voor gek te zetten? Laat dan de kwaliteiten zien de in je huis hebt. Dan val je vanzelf op. Je hebt dus helemaal geen gekke kapsels of felgekleurde schoentjes nodig.

In onderstaande video zie je het verhaal van Xabi Alonso en zijn indrukwekkende horlogecollectie ter waarde van miljoenen euro’s. De IWC Portugieser die hij showt kost al zo’n €500.000.

Leestip: Spelers die durven falen hebben om deze 5 redenen meer kans om de top te bereiken.