Op deze simpele manier schiet je elke FIFA 17 corner direct in de goal

Elk jaar zijn er weer nieuwe tips & tricks bij FIFA om het maximale uit je spel te halen. Dit jaar zagen we al de Speed Boost, de manier om alle penalty’s binnen te schieten en hoe je altijd uit een voorzet scoort. Deze nieuwe ‘glitch’, zo noemen we het maar even, is ook weer zo’n opmerkelijk iets. Als je de geschikte speler in het team hebt is het namelijk mogelijk om bijna alle corners direct in het doel te schieten. Zo werkt dat.

FIFA 17 corner scoren

Eigenlijk is het heel erg simpel. Het enige wat je hoeft te doen is een speler selecteren die qua eigenschappen een curve heeft van 80 of meer en net achter de verre paal mikken. Zorg ervoor dat je veel kracht aan de hoekschop geeft. De power bar mag ongeveer helemaal vol, anders zullen verdedigers of de keeper de bal wegwerken.

corner 1

corner 2

Dan komt het meest belangrijke deel van de uitvoering: krul de bal richting de goal met de linker analoge stick. Als je al deze stappen perfect uitvoert vliegt elke bal over of langs de keeper het doel in. Gooooaaaal! Hieronder het bewijs.

Leestip: Door deze simpele & effectieve FIFA 17 truc sprint je iedereen eruit

Bron: 90min