Zo veranderde Arturo Vidal in 12 jaar in een indrukwekkende krijger

In 2005 debuteerde een bijzonder talent bij het Chileense Colo-Colo. Arturo Vidal, geboren en getogen in de hoofdstad Santiago, maakte op 18-jarige leeftijd het debuut voor één van de grootste clubs van het land. Op dat moment zag Vidal er nog uit als een normale Chileense jongen (foto hierboven, in het midden), maar toen zijn status groeide veranderde deze kleine jongen steeds meer in een speler die ons qua looks doet denken aan een gevaarlijke krijger. De transformatie die hij sindsdien is doorgaan is indrukwekkend.

Leverkusen, Juventus en Bayern

Al voordat Leverkusen de middenvelder naar Europa haalde droeg Vidal al gewaagde kapsels. Als nieuwkomer bij Leverkusen schakelde hij enigszins terug qua scheersels, maar bleef de hanenkam letterlijk overeind. Na 4 jaar in Duitsland maakte hij de overstap naar Juventus en kwamen de bijzondere lijnen op zijn hoofd terug. Nog opvallender waren de versieringen op zijn lichaam. Sinds zijn tijd in Italië werden dat er steeds meer.

Afbeeldingsresultaat voor vidal leverkusen

De meest bijzondere toevoeging, en waarschijnlijk ook de bruutste van allemaal, is de onderkaak van een skull op zijn hand. Die heeft hij zo gaaf laten plaatsen dat wanneer hij zijn mond bedekt het een beetje lijkt alsof de onderste helft van zijn hoofd uit een horrorfilm komt. Of je het stijlvol kunt noemen mag je zelf bepalen, maar deze kerel maakt toch net wat meer indruk dan de onze jongens op het middenveld.

Listo para la batalla!!!?????? vamos chile carajo!!!??????

Een bericht gedeeld door Arturo Vidal (@kingarturo23oficial) op

Listos para la batalla de mañana!!!!???????? vamos chile carajo!!!??????????

Een bericht gedeeld door Arturo Vidal (@kingarturo23oficial) op

Vamos por otra final equipo!!!??????!!!MiaSanMia!!!???????

Een bericht gedeeld door Arturo Vidal (@kingarturo23oficial) op

Arturo’s landgenoot Alexis Sanchez heeft ook een hele transformatie ondergaan, maar dan van pure armoede naar het luxe leventje dat hij nu leeft als superster. Dit is het bijzondere levensverhaal van Sanchez.