Zo ziet het appartement van een jonge prof in Oekraïne eruit

Het leven van een profvoetballer is zo’n beetje de droom van elk jongetje. Of je nou uit Nederland komt, Engeland of Oekraïne, iedereen droomt ervan om van voetballen je beroep te maken en te genieten van alle luxe die daarbij komt kijken. Voor velen is deze droom geen realiteit geworden, maar er zijn genoeg voorbeelden van jongens die het nodige talent, maar ook zeker het nodige geluk hebben gehad. Het nest van zo’n geluksvogel ziet er zo uit.

woning-oekraine

Het appartement is vormgegeven door de architecten van ARS-IDEA en zij hebben het omgetoverd tot het ultieme vrijgezellenpand voor deze voetballer en zijn vrienden. De 2 slaapkamers lay-out is op de schop gegaan en hebben ruimte gemaakt voor deze open indeling, waarin de woonkamer en keuken samenkomen. Naast de vette kunst van voetballers tegen de muren, zijn vooral de stoelen aan de eettafel heel vet gedaan. Ze hebben de nummers gekregen van de speler zelf en die van zijn vrienden. In de woonkamer kijken ze via een beamer tv op een gigantisch scherm.

woning-oekraine-3

woning-oekraine-2

woning-oekraine-4

Het hoogtepunt van dit appartement is volgens ons echter de slaapkamer, inclusief badkamer. Het bed lijkt ons wel groot genoeg om het nodige plezier in te beleven, maar vooral de open indeling en samenvoeging met badkamer is prachtig. In het midden staat een badkuip waar je heerlijk tv in kunt kijken en verder zijn de twee wastafels, douche en wc op een paar meter van je bed natuurlijk ideaal.

woning-oekraine-5

woning-oekraine-6

woning-oekraine-7

Wie deze voetballer is weten we helaas niet, maar je kunt gerust stellen dat dit een absolute droomwoning is. Misschien toch maar eens ons geluk beproeven in Oekraïne.

Leestip: In dit bizarre resort brengen Eredivisie-spelers hun vakantie door

Bron: Manners