Zo ziet het nieuwe PSV thuis en uitshirt voor 16/17 eruit

PSV heeft zojuist het nieuwe thuis- en uitshirt van 2016/2017 gelanceerd. Het thuisshirt heeft mooie details, maar met name het shirt voor de uitwedstrijden is stevig veranderd.

Komend seizoen is sowieso voor het eerst in decennia dat we een andere sponsor dan Philips op de voorzijde van een PSV-shirt zien. Dat zal voor velen nog even wennen zijn, maar dat is waarschijnlijk een kwestie van tijd.

Thuishirt – Een paar dingen vallen op aan het home shirt. De dunne zwarte streep over de schouders en met name de brede rode band aan de onderzijde van het shirt springen in het oog. Net als de rand van de mouwen, die Umbro en PSV rood-wit hebben gemaakt. De achterzijde schijnt compleet rood te zijn, zodat rugnummer goed zichtbaar zijn. Dit jaar geen kraagje, maar een strakke ronde hals.

psv thuisshirt

Uitshirt– In het uitshirt zien we het lichtblauwe dat we vaker zagen in uittenue’s van PSV. De afwisseling van donker- en lichtblauw geeft het shirt een moderne look. Erg geslaagd. De coördinaten en Brabants vlag die je in beide afbeeldingen ziet, zitten in de nek van het shirt verwerkt. Prachtig detail.

psv uitshirt 2

Het PSV thuisshirt en uitshirt zijn beide vanaf 26 juli via verschillende verkooppunten te verkrijgen.

Leestip: Grafisch designer maakt alternatieve tenues voor PSV, Ajax, Feyenoord en AZ